Header background

Module: kom in beweging!

 

Bewegen is goed voor je. Dat klinkt je vast bekend in de oren. Maar waarom is bewegen nu eigenlijk goed voor je? En wat levert het jou precies op als je meer gaat bewegen? Op deze – en meer – vragen krijg je in deze module antwoord.

Veel mensen nemen zich voor om (meer) te bewegen. Het blijft echter vaak bij een voornemen. Hoe zorg je er voor dat je ook echt aan de slag gaat met je plannen?

Ga aan de slag en kom er achter of deze online module je kan helpen om je doelen op het gebied van bewegen te bereiken. Kort samengevat krijg je informatie en tips over bewegen en ga je zelf actief aan de slag om meer te bewegen in je dagelijks leven. Je kunt de module in je eigen tempo maken.

De module wordt aangeboden via Karify, partner van GZ-Plein. Karify is een e-Health platform; een veilige omgeving waar je digitaal modules kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Mocht je nog geen GZ-Plein- en Karify-account hebben, dan maak je hieronder bij 'inloggen' eerst een account aan. Daarna kun je starten met de module.

Succes!

Om te beginnen:

Loop eens vijf keer op en neer in de ruimte waarin je nu bent!