Header background

Podcast: Yuna van den Adel over patronen doorbreken

Kim de Bis

10 april 2024

leestijd 60 minuten

In de nieuwste aflevering van Positieve gezondheid in jouw leven, gaat Kim de Bis in gesprek met Yuna van den Adel. Ze is werkzaam als GZ psycholoog bij Viviq en daarnaast heeft ze haar eigen praktijk voor persoonlijke groei en transformatie. Naast het begeleiden van psychologische behandelingen, heeft ze ook ervaring met plantmedicijnen en andere unieke trajecten. 

Belemmerende patronen

Loop je ook wel eens vast? Kom je wel eens op een punt waarop je beseft dat je dingen anders wil doen? Kim en Yuna bespreken deze struggles in de nieuwste podcastaflevering. Yuna legt uit wat belemmerende patronen precies zijn, hoe je je hieruit kunt breken en welke positieve veranderingen dit met zich mee kan brengen. 

Over de podcast

Met de GZ-Plein podcast 'Positieve gezondheid in jouw leven' inspireren we je met verhalen, interviews, tips en tricks zodat jij op een positieve manier naar je gezondheid leert kijken en je veerkracht een megaboost kan geven. De podcast is te beluisteren in jouw favoriete podcast kanaal of hieronder via GZ-Plein.

Veel luisterplezier!

Meer tips om goed voor jezelf te zorgen?

Vul je e-mailadres in en ontvang van GZ-Plein inspiratie voor een gezond en fit leven.

Overige artikelen

Podcast: John van Heel over leefstijl als medicijn

In deze aflevering hebben we John van Heel te gast. Hij is al sinds 1983 fitness- en leefstijlcoach, is eigenaar van een leefstijlcentrum en schreef drie boeken over de drie pijlers van een gezonde leefstijl als medicijn: bewegen, voeding en brein.

Podcast: Cindy Wijman over pesten en gepest worden

Cindy Wijman werd als kind gepest en kampt ruim 25 jaar met de gevolgen. Nu helpt ze pestslachtoffers door ze te coachen op onder andere zelfvertrouwen. In de podcast gaat ze in gesprek met Kim over zelfvertrouwen, assertiviteit en omgaan met pesten.

Podcast: Huub Lomans over relatiestress

Podcastmaker Kim de Bis heeft het met (relatie)psycholoog Huub Lomans over relatiestress. Ze bespreken hoe het ontstaat, hoe je het voorkomt en hoe je elkaar weer vindt.