Header background

Podcast: Marij Naarding over hoe je het vuurtje in jezelf kunt aanwakkeren

Kim de Bis

08 mei 2024

leestijd 60 minuten

Ben je klaar om meer uit het leven te halen? In deze aflevering gaat Kim de Bis in gesprek met Marij Naarding. Met haar Aanvonk Company helpt ze mensen het vuurtje in zichzelf aan te wakkeren door een positieve mindset te ontwikkelen.  

Marij Naarding heeft ervaring in het bedrijfsleven en in de gezondheidszorg. Met haar opgedane kennis runt ze de Aanvonk Company. Aanvonken is een woord wat haar positieve energie geeft, uitdaagt en beweegt het beste uit zichzelf te halen. Daar helpt ze anderen ook bij met haar programma’s gericht op de kracht van je brein. In de podcast deelt ze haar inzichten over bewustwording en mindset en leert ze hoe je deze kunt gebruiken om doelen te bereiken en een gelukkiger en gezonder leven te creëren.
Over de kracht van positieve gedachten
FotoKim de Bis

Kim en Marij bespreken onder andere:

  • De kracht van gedachten en hoe je deze kunt beïnvloeden 
  • Praktische tips om een positieve mindset te ontwikkelen 
  • Stappen om meer uit het leven te halen wat écht belangrijk voor jou is 

Over de podcast

Met de GZ-Plein podcast 'Positieve gezondheid in jouw leven' inspireren we je met verhalen, interviews, tips en tricks zodat jij op een positieve manier naar je gezondheid leert kijken en je veerkracht een megaboost kan geven. De podcast is te beluisteren in jouw favoriete podcast kanaal of hieronder via GZ-Plein.

Veel luisterplezier! 

Aan de slag!

Wil je meteen aan de slag met praktische oefeningen? In dit artikel hebben we 4 oefeningen op een rijtje gezet voor je. Van affirmaties (korte, positieve zinnetjes) en dankbaarheid tot relativeren. Wil je meer weten over hoe je hersenen werken? In deze video leer je over de geschiedenis van onze hersenen. En hier vind je er eentje waarin je leert hoe je brein helpt een gewoonte te veranderen. Laat je inspireren door Daniëlle. Ze heeft dagelijks last van buikpijn, maar gaat niet bij de pakken neer zitten. Haar positieve mindset helpt haar omgaan met haar klachten.  

Meer tips om goed voor jezelf te zorgen?

Vul je e-mailadres in en ontvang van GZ-Plein inspiratie voor een gezond en fit leven.

Overige artikelen

Podcast: Yuna van den Adel over verbinden met jezelf en anderen

Yuna van den Adel is GZ psycholoog bij Viviq en heeft een eigen praktijk voor persoonlijke groei en transformatie. In de podcast deelt ze haar inzichten met betrekking op verbinding met jezelf en met anderen, zonder jezelf te verliezen.

Aan de slag! 4 oefeningen in positief denken

De één staat van nature positiever in het leven dan de ander. Maar je kunt jezelf wel aanleren om positiever te denken. Met deze simpele oefeningen zet je wat vaker een roze bril op!  

Online training: mindfulness

In dit artikel lees je hoe je de online training mindfulness kan volgen. Mindfulness helpt namelijk bij onder andere het maken van bewuste keuzes en het opvangen van stressprikkels.