Header background

Podcast: ex-verslaafde Sander over zijn weg naar herstel

Kim de Bis

22 september 2023

leestijd 60 minuten


In deze aflevering gaat GZ-Plein podcastmaker Kim de Bis in gesprek met onze nieuwe gast Sander Hofstaetter, een ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving. 

In deze aflevering duiken we diep in het onderwerp verslaving en ontdekken we wat er echt in het hoofd van een verslaafde omgaat. Sander deelt zijn persoonlijke reis en zijn inzichten. Het resultaat is een verhaal dat ons allen raakt. 

Dit is niet alleen een verhaal over verslaving, maar ook over compassie, begrip en verbinding. We bespreken het belang van echte verbinding maken met een verslaafde en hoe open communicatie de weg kan zijn naar herstel. Bovendien biedt Sander waardevolle tips voor iedereen die te maken heeft met verslaving, of je nu zelf een verslaving hebt of iemand kent die dit doormaakt. 

Luister nu naar deze inspirerende aflevering op Positieve Gezondheid in jouw leven, en deel het met anderen die baat kunnen hebben bij deze waardevolle inzichten. 

 

Over de podcast

Met de GZ-Plein podcast 'Positieve gezondheid in jouw leven' inspireren we je met verhalen, interviews, tips en tricks zodat jij op een positieve manier naar je gezondheid leert kijken en je veerkracht een megaboost kan geven. De podcast is te beluisteren in jouw favoriete podcast kanaal of hieronder via GZ-Plein.

Veel luisterplezier! 

Meer tips om goed voor jezelf te zorgen?

Vul je e-mailadres in en ontvang van GZ-Plein inspiratie voor een gezond en fit leven.