Header background

Podcast: Marieke van Driel over de kracht van een opgeruimd huis

Kim de Bis

01 mei 2024

leestijd 60 minuten

Of je nu worstelt met chronische rommel of gewoon wat frisse opruimtips kunt gebruiken, deze podcastaflevering met opruimcoach Marieke van Driel zit boordevol praktische tips.

Kim de Bis gaat in gesprek met Marieke van Driel, opruimcoach en oprichter van Marieke Heeft Een Missie. Ze praten met elkaar over het belang van een opgeruimd huis voor een opgeruimd hoofd.
Marieke van Driel over het belang van opruimen
FotoKim de Bis

Marieke deelt haar expertise over:

  • De valkuilen om effectief op te kunnen ruimen
  • Hoe je effectief opruimt
  • Wat de effecten zijn van opruimen
  • Hoe je zorgt voor een blijvend effect

Deze aflevering staat bol van de waardevolle inzichten en praktische stappen om een opgeruimdere en gezondere leefomgeving te creëren.

Over de podcast

Met de GZ-Plein podcast 'Positieve gezondheid in jouw leven' inspireren we je met verhalen, interviews, tips en tricks zodat jij op een positieve manier naar je gezondheid leert kijken en je veerkracht een megaboost kan geven. De podcast is te beluisteren in jouw favoriete podcast kanaal of hieronder via GZ-Plein.

Veel luisterplezier! 

Opruimkriebels gekregen?

Hoe de traditie voor de lenteschoonmaak precies is ontstaan, weten we niet. Wel heeft het er waarschijnlijk mee te maken dat vroeger de huizen in Nederland werden verwarmd met een kolenkachel. Dat zorgde voor roetaanslag op meubels, muren en plafonds. Voor Pasen moest de boel weer aan kant zijn. Redacteur Rosanne dook in het fenomeen van de voorjaarsschoonmaak en schreef een uitgebreid artikel over op GZ-Plein. In dit artikel vind je ook de persoonlijke tips van de GZ-Plein redactie. En eerlijk is eerlijk, daar heb je het hele jaar wat aan!

Meer tips om goed voor jezelf te zorgen?

Vul je e-mailadres in en ontvang van GZ-Plein inspiratie voor een gezond en fit leven.