Header background

Podcast: Bewust keuzes maken met Wiljo van Gassel

Kim de Bis

24 oktober 2023

leestijd 60 minuten

In deze aflevering gaat GZ-Plein podcastmaker Kim de Bis in gesprek met Wiljo van Gassel.

Als hypnotherapeut en begeleider bij Endless Coaching and Training deelt hij zijn ervaring in de moeilijkheid van het maken van keuzes. Hij legt uit hoe de Endless-training 'Waarom reageer ik zoals ik reageer?' is ontwikkeld om je bewuster te maken van je gedrag, zodat je o.a. standvastiger keuzes kunt maken.

Hoe maak je nou de juiste keuze? Wat levert het je op wanneer je bewuster keuzes maakt? Wiljo geeft in deze podcastaflevering antwoord op deze vragen en deelt tips over hoe je bewuster keuzes kunt maken. 

Over de podcast

Met de GZ-Plein podcast ‘Positieve gezondheid in jouw leven’ inspireren we je met verhalen, interviews, tips en tricks zodat jij op een positieve manier naar je gezondheid leert kijken en je veerkracht een megaboost kan geven. De podcast is te beluisteren in jouw favoriete podcast kanaal of hieronder via GZ-Plein.

Veel luisterplezier! 

Meer tips om goed voor jezelf te zorgen?

Vul je e-mailadres in en ontvang van GZ-Plein inspiratie voor een gezond en fit leven.

Overige artikelen

Podcast: Gertie Mooren over omgaan met rouw en verlies

GZ-Plein podcastmaker Kim de Bis gaat in gesprek met rouwtherapeute Gertie Mooren. Samen praten ze over rouw en verlies. Gertie deelt inzichten en biedt praktische tips voor het omgaan met rouw en het bijstaan van naasten in moeilijke tijden.

Podcast: ex-verslaafde Sander over zijn weg naar herstel

Sander Hofstaetter is ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving. In deze podcastaflevering gaan we het aan de hand van zijn verhaal hebben over verslaving en hoe je daar als naasten mee om kan gaan.

Podcast: van slechte naar goede gewoontes

We hebben allemaal gewoontes. Maar hoe verander je die? Met Jay Borger, bio-psycholoog bij Neuro Habits, praten we in deze podcast over het ombuigen van gewoontes.