Header background

Podcast: Gertie Mooren over omgaan met rouw en verlies

Kim de Bis

11 oktober 2023

leestijd 2 minuten

In deze podcastaflevering gaat presentator en maker Kim de Bis van GZ-Plein in gesprek met rouwtherapeute Gertie Mooren. Samen praten ze over rouw en verlies. Hoe ga je ermee om? Hoe krijg je weer grip op je leven? Gertie geeft antwoord op deze vragen, delen inzichten en bieden praktische tips voor het omgaan met rouw en het bijstaan van naasten in moeilijke tijden.

Over de podcast

Met de GZ-Plein podcast ‘Positieve gezondheid in jouw leven’ inspireren we je met verhalen, interviews, tips en tricks zodat jij op een positieve manier naar je gezondheid leert kijken en je veerkracht een megaboost kan geven. De podcast is te beluisteren in jouw favoriete podcast kanaal of hieronder via GZ-Plein.

Meer tips om goed voor jezelf te zorgen?

Vul je e-mailadres in en ontvang van GZ-Plein inspiratie voor een gezond en fit leven.

Overige artikelen

Podcast: ex-verslaafde Sander over zijn weg naar herstel

Sander Hofstaetter is ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving. In deze podcastaflevering gaan we het aan de hand van zijn verhaal hebben over verslaving en hoe je daar als naasten mee om kan gaan.

Podcast: van slechte naar goede gewoontes

We hebben allemaal gewoontes. Maar hoe verander je die? Met Jay Borger, bio-psycholoog bij Neuro Habits, praten we in deze podcast over het ombuigen van gewoontes.

Podcast: ouderschap en spraak-/taaluitdagingen

In deze aflevering praat podcastmaker Kim de Bis met Karin Derks, logopedist en stottertherapeut. Ze kaarten aan hoe je als ouders je kind kunt helpen bij spraak-, taal- en stotteruitdagingen.