Header background

Podcast: leer je angst overwinnen

Kim de Bis

31 augustus 2023

leestijd 55 minuten

Als je de moed de ruimte geeft dan kan je je angsten overwinnen.

Met Pauline van der Lee, IEMT-therapeut, praat Kim de Bis over angst en hoe je ermee om kunt gaan. Ontdek waar angst vandaan komt en leer praktische technieken om het los te laten en innerlijke rust te vinden. Of het nu sociale angst, paniekaanvallen of algemene angstgevoelens betreft, deze aflevering biedt je waardevolle inzichten om op een positieve manier met je angst om te kunnen gaan.

Wordt het je weleens te veel? Kun je wat hulp gebruiken bij ontspannen, opvoeden, slapen, bewegen en dagelijkse dingetjes. Laat je in de GZ-Plein podcast "Positieve gezondheid in jouw leven" inspireren door de verhalen, interviews, tips en tricks zodat je jouw positieve gezondheid en veerkracht ook een mega boost kan geven.

De podcast is te beluisteren in jouw favoriete podcast kanaal of hieronder via GZ-Plein.

Veel luisterplezier. 

Bron

Pauline van der Lee
Meer tips om goed voor jezelf te zorgen?

Vul je e-mailadres in en ontvang van GZ-Plein inspiratie voor een gezond en fit leven.

Overige artikelen

Welke soorten angst zijn er?

Angstklachten komen ontzettend veel voor in Nederland. Eén op de vier mensen krijgt ermee te maken in zijn of haar leven. Wat is angst eigenlijk en welke soorten angst zijn er?

Kim de Bis in gesprek met Jolienne Custers

Podcast Positieve Gezondheid in jouw Leven live

Ervaringsverhaal Mijke over omgaan met angst

Mijke is al sinds kind angstig aangelegd. Tocht beheerst het haar leven niet meer. Nu helpt ze zelf anderen met angstklachten.