Header background

Aan de slag! Online Training: Grip op je geld

Marnix van Rijsewijk

22 maart 2024

leestijd 30 minuten

In de rubriek Aan de slag! delen we oefeningen, work-outs en breinprikkelende trainingen waar jij meteen mee aan de slag kunt gaan. Want het gevoel zelf de touwtjes in handen te hebben, ook als het even wat minder gaat, is wel zo lekker toch?   

Pieker je over de stijgende prijzen en vraag je je af hoe je de rekeningen kunt blijven betalen? Geld kan een bron van angst zijn. Daarom is het handig om te weten hoe je je geld het beste kunt beheren. Deze online training Grip op je geld helpt je daarbij. 

Geld is ontzettend functioneel en zorgt ervoor dat we kunnen eten, onderdak hebben maar ook dat we leuke dingen kunnen doen. Denk aan uitstapjes maken, lid worden van een sportvereniging of investeren in de dingen die we graag doen. 

Grip op je geld

In deze online training leer je hoe je bewust omgaat met je geld. Zo zorg je niet alleen goed voor jezelf, maar voorkom je ook financiële problemen zoals schulden. Aan het einde van de training weet je hoe je geld overhoudt en leuke dingen kunt blijven doen! 

De training is voor jou als je:

  • Meer controle wil over je geld
  • Stressvrij wil zijn over je financiën
  • In moeilijke tijden tóch leuke dingen wil blijven doen

Geldzorgen voorkomen

Als je geldzorgen hebt, maak het dan bespreekbaar, ook al schaam je je ervoor. Je bent niet de enige die er last van heeft. We hopen dat de training je al nieuwe inzichten heeft gegeven. Wil je na je training nog verder lezen? Lees dan hier het artikel waar we met een budgetcoach in gesprek gingen over het voorkomen van financiële stress. In dit artikel geeft ze ook 5 praktische tips voor als je geldzorgen ervaart. 

Op GZ-Plein vind je deze en meer gratis trainingen die we zelf hebben ontwikkeld. Want wij vinden voorkomen belangrijker dan genezen. Door op tijd zelf de touwtjes in handen te nemen, kun je voorkomen dat je in een negatieve spiraal terecht komt. Meer over ons lees je op deze pagina.

Meer tips om goed voor jezelf te zorgen?

Vul je e-mailadres in en ontvang van GZ-Plein inspiratie voor een gezond en fit leven.

Overige artikelen

Geld als middel, niet als doel

In gesprek met Ineke Jochemsen over verminderen geldzorgen

Ineke Jochemsen is financieel coach en trainer op het gebied van budgetcoaching, schuldhulpverlening en vroegsignalering. Wij vroegen Ineke hoe je geldzorgen en financiële stress kunt verminderen.