Header background

Online training: kom in beweging!

22 november 2021

leestijd 15 minuten

 

Bewegen is goed voor je. Dat klinkt je vast bekend in de oren. Maar waarom is bewegen nu eigenlijk goed voor je? En wat levert het jou precies op als je meer gaat bewegen? Op deze – en meer – vragen krijg je in deze online training antwoord.

Veel mensen nemen zich voor om (meer) te bewegen. Het blijft echter vaak bij een voornemen. Hoe zorg je er voor dat je ook echt aan de slag gaat met je plannen?

Ga aan de slag en kom er achter of deze online training je kan helpen om je doelen op het gebied van bewegen te bereiken. Kort samengevat krijg je informatie en tips over bewegen en ga je zelf actief aan de slag om meer te bewegen in je dagelijks leven. Je kunt deze in je eigen tempo maken.

De online training (module) wordt aangeboden via Karify, partner van GZ-Plein. Karify is een e-Health platform; een veilige omgeving waar je digitaal trainingen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Mocht je nog geen GZ-Plein- en Karify-account hebben, dan maak je hieronder bij 'inloggen' eerst een account aan. Daarna kun je starten met de online traingen.

Succes!

Om te beginnen:

Loop eens vijf keer op en neer in de ruimte waarin je nu bent!

Meer tips om goed voor jezelf te zorgen?

Vul je e-mailadres in en ontvang van GZ-Plein inspiratie voor een gezond en fit leven.