Header background

Online training: overspannen

30 november 2021

leestijd 15 minuten

 

Voel je een beetje uitgeput? Ga je met minder plezier naar je werk, zeg je steeds vaker afspraken met vrienden en familie af, en heb je meer moeite met je te concentreren? Grote kans dat je overspannen bent!
Je raakt overspannen als je een lange periode stress ervaart en hier te weinig ontspanning tegenover staat.
Hoe dit precies in zijn werk gaat, leer je in deze online training! Verder breng je in kaart wat in jouw situatie voor stress zorgt en wat jou helpt om je beter te voelen.

Je doorloopt de online training (module) helemaal zelfstandig. Dit heeft als voordeel dat je deze in je eigen tempo kan maken.

De online training wordt aangeboden via Karify, partner van GZ-Plein. Karify is een e-Health platform; een veilige omgeving waar je digitaal trainingen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Mocht je nog geen GZ-Plein- en Karify-account hebben, dan maak je hieronder bij 'inloggen' eerst een account aan. Daarna kun je starten met de online training.

Succes!

Meer tips om goed voor jezelf te zorgen?

Vul je e-mailadres in en ontvang van GZ-Plein inspiratie voor een gezond en fit leven.

Overige artikelen

Doen15 minuten

Online training: piekeren

In dit artikel vindt je de online training: piekeren. Hierin leer je meer over de achtergronden van piekeren en hoe je zelf kunt bijdragen aan het herstel.

Niels’ ervaringsverhaal over de impact van een burn-out
Luister56 minuten

Mijn verhaal: Niels over de impact van zijn burn-out

Niels heeft met een drukke baan, gezin met vier kinderen en een goed sociaal leven een druk bestaan. Hij krijgt paniekklachten en belandt in een burn-out. Hij deelt over de impact daarvan op zijn leven.