Header background

Online training: dagstructuur

30 november 2021

leestijd 15 minuten

 

Waarom zou je iets ondernemen als je de zin er niet van inziet, of er niet van kunt genieten? Maak je het daarmee niet alleen maar erger voor jezelf? En hoe moet je je werk en huishouden combineren, terwijl je ook nog voor je moeder zorgt die ernstig ziek is? Door psychische klachten of bepaalde omstandigheden, kan het zo zijn dat je je geen raad weet met je dagbesteding. 

Als je moeite hebt met het structureren en invulling geven aan je dag, kan deze online training je helpen. Je brengt in kaart hoe jij je dagen indeelt, denkt na over wat je anders zou kunnen doen en oefent met het opstellen van een weekplanning.

Je doorloopt deze online training (module) helemaal zelfstandig. Dit heeft als voordeel dat je deze in je eigen tempo kan maken.

De online training wordt aangeboden via Karify, partner van GZ-Plein. Karify is een e-Health platform; een veilige omgeving waar je digitaal trainingen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Mocht je nog geen GZ-Plein- en Karify-account hebben, dan maak je hieronder bij 'inloggen' eerst een account aan. Daarna kun je starten met de online training.


Succes!

Meer tips om goed voor jezelf te zorgen?

Vul je e-mailadres in en ontvang van GZ-Plein inspiratie voor een gezond en fit leven.