Header background

Online trainingen

Op GZ-Plein vind je gratis online trainingen. Want wij vinden voorkomen belangrijker dan genezen. Door op tijd zelf de touwtjes in handen te nemen, kun je voorkomen dat je in een negatieve spiraal terecht komt. 

Op GZ-Plein vind je gratis online trainingen. Want wij vinden voorkomen belangrijker dan genezen. Door op tijd zelf de touwtjes in handen te nemen, kun je voorkomen dat je in een negatieve spiraal terecht komt. 

GZ-Plein heeft eigen online trainingen ontwikkeld. Daarnaast bieden we online trainingen aan van Karify. Om deel te kunnen nemen aan de online trainingen maak je eerst een account aan bij GZ-Plein. Voor de trainingen van Karify maak je ook daar een account aan of log je in. Je eigen trainingen (modules bij Karify) vind je terug onder 'Mijn account' op GZ-Plein.  

Aan de slag met jouw online training

Aan de slag! Online training: Leren vergeven

Ken je dat gevoel van pijn en verdriet nadat iemand je gekwetst heeft? Het is heel normaal om je verdrietig, boos of gefrustreerd te voelen. Je wilt natuurlijk graag verder, maar hoe doe je dat? Dat kom je in deze online training te weten!

Aan de slag! Online training: onzekerheid de baas

Onzekerheid kan soms flink in de weg zitten. Je durft bijvoorbeeld geen keuzes te maken of twijfelt erg over jezelf. In deze online training pakken we onzekerheid aan en geven we handige tips en informatie om zelfvertrouwen op te bouwen!

Aan de slag! Online training: Sociale angst overwinnen

Ken je dat gevoel van spanning op de eerste werkdag van je nieuwe baan of de spanning voordat je op date gaat? Deze spanning is heel normaal en helpt je om beter te presteren! Maar het kan ook zijn dat je te veel van deze spanning krijgt en je leven gaat beperken, dan kan betekenen dat je sociale angst hebt. In deze training helpen we je op weg om sociale angst aan te pakken!

Aan de slag! Online training: Self-care challenge

Wil jij beter voor jezelf zorgen? Deze training hebben we speciaal voor jou bedacht om je aan te moedigen beter voor jezelf te zorgen. Want als jij goed voor jezelf zorgt, zit je lekkerder in je vel!

Aan de slag! Online Training: Hoe ga je om met een partner met een burn-out?

Omgaan met een partner met een burn-out kan lastig zijn. Deze online training van GZ-Plein biedt jou handvatten aan om goed voor je partner en jezelf te zorgen.

Aan de slag! Online training: Grenzen aangeven

Ben je vaak bezig met het blij maken van anderen en vergeet je daarbij je eigen behoeftes? Het is belangrijk voor je gezondheid om voor jezelf op te komen. In deze training vind je tips om je eigen grenzen te respecteren en je zelfvertrouwen te vergroten

Aan de slag! Online Training: Grip op je geld

Geldzorgen kunnen ontzettend vervelend zijn. Met deze online training helpen we jou een handje om grip te krijgen op je geld. Je leert onder andere hoe je leuke dingen kan blijven doen in moeilijke tijden!

Aan de slag! Online Training: Stress de baas

Ben je het zat om je gestresst te voelen? Deze gratis online training van GZ-Plein helpt jou je stress de baas te worden. Je leert meer over stress (newsflash: het is niet alleen slecht voor je) en hoe daar mee om te gaan.

Aan de slag! Online Training: Een goede nachtrust

Last van slaapproblemen of word je vermoeid wakker? Deze gratis online training van GZ-Plein biedt jou een fijne nachtrust. Je leert meer over slaapproblemen en wat je kan doen om elke avond goed te slapen!

Online training: opnieuw in balans

Ben jij of ken jij iemand die op de een of andere manier uit balans is geraakt? Lees dan snel verder hoe jij door middel van de online training jezelf of een ander kan helpen.

Online training: plannen

In dit artikel vindt je de online training: plannen. Deze online training biedt je de mogelijkheden om naar jou planvaardigheden te kijken.

Online training: vrije tijd

Vrije tijd is de tijd die we kunnen besteden aan ontspanning. De online training: vrije tijd geeft je tips over hoe je veranderingen in de hoeveelheid vrije tijd die je hebt kunt aanpakken.

Online training: wonen

Hoe je woont is een belangrijk deel van je leven. In dit artikel vindt je de online training: wonen. In deze training lees je waar je tijdens je zoektocht allemaal aan moet denken.

Online training: werken

Waarom werken we? Om geld te verdienen maar er is meer dan alleen dat! Het is goed om eens stil te zijn bij wat jij belangrijk vindt in een baan. Via de online training: werken in dit artikel, lees je hoe je te werk kunt gaan.

Online training: dagstructuur

Heb je moeite met het structureren en invullen van je dag? Dan kan de online training in dit artikel je helpen. Je brengt in kaart hoe je je dag wil indelen, wat je anders wil doen en oefent met het opstellen van een weekplan.

Online training: piekeren

In dit artikel vindt je de online training: piekeren. Hierin leer je meer over de achtergronden van piekeren en hoe je zelf kunt bijdragen aan het herstel.

Online training: gezond eten

In dit artikel vindt je de online training: piekeren. Hierin leer je meer over de achtergronden van piekeren en hoe je zelf kunt bijdragen aan het herstel.

Online training: overspannen

In dit artikel lees je hoe de online training: overspannen helpt als je met minder plezier naar je werk gaat, je vaker afspraken afzegt of verplaatst of je meer moeite hebt met je te concentreren.

Online training: slapen

In dit artikel vind je de online training: slapen. Deze training is bedoeld voor mensen die problemen ervaren met slapen. Je leert met dit programma de achtergronden van slaapproblemen en hoe je zelf kunt bijdragen aan herstel.

Online training: stoppen met roken

Het kan heel moeilijk zijn om te stoppen met roken. Zeker als je een langere tijd rookt. Als je graag wil stoppen met roken is dit je kans. Door middel van het volgen van de online training in dit artikel kan je een duwtje in de goede richting krijgen.

Online training: mijn dagboek

In dit artikel lees je hoe je deel kan nemen aan de online training: mijn dagboek. In onze drukke levens maken we maar weinig tijd vrij om aan onszelf te vragen hoe het gaat. Herken je dit? Lees dan snel verder.

Online training: mindfulness

In dit artikel lees je hoe je de online training mindfulness kan volgen. Mindfulness helpt namelijk bij onder andere het maken van bewuste keuzes en het opvangen van stressprikkels.

Online training: minderen met alcohol

Drink jij wel eens een borrel? Geen probleem maar (te) veel alcohol is slecht voor je. In dit artikel start je met een online training om te minderen met alcohol.

Online training: somberheid

Ben je minder vaak blij en lukt het je steeds moeilijker om van kleine dingen te genieten? In dit artikel wordt een online training aangeboden die je helpt om je beter te voelen.

Online training: kom in beweging!

Bewegen is goed voor je. Veel mensen hebben als goede voornemen om meer te bewegen. Echter blijft dit vaak bij een voornemen. In dit artikel bieden wij een online training aan hoe je in beweging kan komen.

Online training: omgaan met stress

Stress kan ongemerkt leiden tot lichamelijke problemen. In dit artikel wordt er een online training aangeboden. In deze training leer je wat jouw stressvolle situaties zijn en hoe hier mee om te gaan.