Header background

GZ-Wijzer kopie 2

Welkom, wij helpen je graag op weg! Door de vragenlijst hieronder in te vullen, wijzen wij je de weg naar verhalen, oefeningen en trainingen op GZ-Plein. Het invullen kost je ongeveer een kwartiertje. Dit lijkt veel, maar het levert je ook veel op. Hoe beter je de vragenlijst namelijk invult, hoe beter de tips en adviezen aansluiten bij waar jij behoefte aan hebt. Om de vragenlijst in te kunnen vullen log je in of maak je een account aan. Door een account aan te maken kun je jouw vragenlijst tussentijds opslaan, kunnen we betere passende adviezen geven en kun je de resultaten en adviezen wanneer je wilt opnieuw bekijken. Ook vind je de bij jou passende verhalen, oefeningen en trainingen dan makkelijk terug. Aan de slag!

Log in of maak een account aan

Nog even dit: Deze vragenlijst is bedoeld om je op weg te helpen. De uitkomsten laten je zien op welk vlak van gezondheid jij zelf iets kunt verbeteren. Het advies vervangt niet de diagnose, het advies of de behandeling van een professional. Bij twijfel kun je het best de resultaten met je behandelend arts.

Ook goed om te weten: Om het aanbod en het advies goed aan te laten sluiten bij de vraag, wil GZ-Plein leren van de uitkomsten van de ingevulde vragenlijsten. Deze uitkomsten worden geanonimiseerd zodat jouw persoonlijke gegevens niet meer zichtbaar zijn.  Zo helpen we de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden voor iedereen. Wil je meer weten? Lees dan onze privacy policy of Over ons-pagina.