Header background

GZ-Stijl magazine

Over GZ-Stijl magazine

GZ-Stijl is een  gezondheidsmagazine voor iedereen die zich mentaal veerkrachtiger wil voelen. Met tips, kennis en inzichten uit de mentale gezondheidszorg, helpt het magazine je om op een positieve manier aan jezelf te werken.

De leuk geschreven verhalen bieden een fijn moment van ontspanning. Het staat bomvol praktische handvatten en informatie van experts die jou helpen om beter in je vel te zitten.

De artikelen gaan over gezondheid in de breedste zin. Daar staan ook de letters GZ voor.

In uitgave 3 hebben we het over 'Seks'. Met alles wat daarbij komt kijken. Van seksuele voorlichting aan kinderen tot LHBTQIA+ en van knuffelen, aantrekkingskracht tot relatietherapie. En hoe zit het met grensoverschrijdend gedrag?

Je krijgt hier ook een impressie van het magazine. 

 

Abonneer je op het magazine

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de best gelezen artikelen, tips en ander GZ-Plein-nieuws?

Zo lees je hoe je op een laagdrempelige manier aan de slag kan met jouw gezondheid. Want bij het platform GZ-Plein draait alles om wat jij in je leven graag wil bereiken en kijken wij hoe we jou daarbij kunnen helpen.

In deze maandelijkse nieuwsbrief ontvang je onder andere berichten over bijeenkomsten die we organiseren met professionals, artikelen over gezondheid en ontvang je
 4 keer per jaar de gratis digitale versie van het GZ-Stijl magazine

Bekijk hier de leveringsvoorwaarden.