Header background

Ik wil minder stress voelen

Ontdek methoden om stress te verminderen en innerlijke rust te vinden. Leer effectieve technieken om stress te herkennen, te beheersen en te verminderen, zodat je meer ontspannen en veerkrachtiger kunt leven.

Ga naar thema: Genieten van het leven

Laat je inspireren

Podcast: Teun van den Elzen over op adem komen, weerbaarheid en vitaliteit

Teun van den Elzen is neuropsycholoog en oprichter van Wij Zijn Tijdmakers. Kim gaat met hem in gesprek over op adem komen in onze drukke samenleving.

Zo zit dat: De effecten van mobiele telefoongebruik op je brein

Betrap jij jezelf er ook weleens op dat je op ieder moment dat je even niets te doen hebt, jouw telefoon erbij pakt? Voor je het weet zit je een half uur doelloos te scrollen. Wat doet al dat telefoongebruik met ons als mens?

Moe door veel stress...Of andersom?

Ervaringsverhaal Ruby: door schulden woonde ze noodgedwongen in een caravan

In gesprek met Ineke Jochemsen over verminderen geldzorgen

Ineke Jochemsen is financieel coach en trainer op het gebied van budgetcoaching, schuldhulpverlening en vroegsignalering. Wij vroegen Ineke hoe je geldzorgen en financiële stress kunt verminderen.

Ervaringsverhaal Stella over het leven in armoede

Thuis - Hand in hand met PTSS

Stappenplan tegen financiële stress

Stress en de darmen

Stress: slecht of niet?

Drie keer snel minder stress

Aan de slag! Oefening: vijf tips tegen stress

Stress kan leiden tot vervelende problemen. In deze korte oefening vind je vijf handige tips om in no-time van je stress af te zijn!

Online training: omgaan met stress

Stress kan ongemerkt leiden tot lichamelijke problemen. In dit artikel wordt er een online training aangeboden. In deze training leer je wat jouw stressvolle situaties zijn en hoe hier mee om te gaan.