Header background

Ik wil mijn grenzen beter aangeven

Leer assertief te zijn en je grenzen duidelijk aan te geven voor een gezonde en respectvolle interactie met anderen. Ontdek praktische tips om je zelfvertrouwen te vergroten en positieve relaties op te bouwen.

Ga naar thema: Contact met anderen

Laat je inspireren

Mijn verhaal: Atalay en Arno over rust bewaren in stressvolle baan

Atalay en Arno werken sinds drie jaar samen. Soms gaat het er daar verhit aan toe. Maar juist door hun verschillen werkt het zo goed tussen hen. Hoe krijgen ze het voor elkaar om de rust te bewaren in een stressvolle baan?

Aan de slag! Online training: Grenzen aangeven

Ben je vaak bezig met het blij maken van anderen en vergeet je daarbij je eigen behoeftes? Het is belangrijk voor je gezondheid om voor jezelf op te komen. In deze training vind je tips om je eigen grenzen te respecteren en je zelfvertrouwen te vergroten

Mijn verhaal: Joachim over opgroeien met een moeder met depressie

Vanaf zijn dertiende helpt Joachim zijn depressieve moeder. Hij zorgt voor haar en probeert haar te begrijpen. Dat zijn moeder uiteindelijk haar leven beëindigt neemt hij haar niet kwalijk. Een podcast in samenwerking met InTalk.

Zo zit dat: een vriendschap verbreken

Niet iedere vriend blijft je hele leven bij je passen. Sommige vriendschappen verwateren, maar hoe verbreek je de vriendschap netjes?

3 vragen aan: GZ-Plein psycholoog Mirre

In deze rubriek beantwoordt één van onze experts een aantal vragen. Dit zijn vragen over onderwerpen die bijna iedereen wel zal herkennen. Heb je zelf vragen over hoe je met meer energie in het leven kunt staan? Stel ze aan onze experts!

“En toen zat ik ineens thuis met een burn-out”

Wat is assertiviteit en hoe vergroot je het? - Tips van een expert

5 vragen over grensoverschrijdend gedrag

Opkomen voor jezelf

Roze Zaterdag

Zo bewaak je je grenzen beter